Something went wrong: cURL error 56: Recv failure: Connection reset by peer Online marketeer webwinkels - Niels Arts

Online marketeer Niels Arts

Niels Arts adviseert bedrijven over het gebruik van (interactieve) media in het continu veranderende medialandschap. Als freelance / interim online marketeer, projectleider en strateeg begeleidt hij klanten gedurende het hele proces: van creatie tot realisatie, o.a. in 2018 en 2019 voor Vlisco, Station7, Koen Sterken Natuursteen, enz. De nadruk ligt hierbij sterk op webgerelateerde diensten en online marketing. Contentmarketing (o.a. via Semrush), SEO, conversieoptimalisatie, enz. Niels Arts is mede-eigenaar van Wecommerce (voorheen Arts Media) en heeft een aantal eigen webwinkelprojecten in beheer, zoals een serie sportwebwinkels.

U kunt Niels Arts ook inhuren voor het geven van mediaworkshops en cursussen. Deze cursussen worden volledig afgestemd op uw situatie en uw bedrijf.

 

Sportwebwinkels

1 Een aantal sport webwinkels, zoals hockeyspullen webwinkel Hockeygear.eu (met een grote collectie hockeysticks, hockeyschoenen, hockeytassen, hockeyballen en hockeykleding), worden samen met sportwinkel  ’t Hoen Sport uit Enschede, geoptimaliseerd.  Naast de hockeywebwinkel is er ook een keepershandschoenen webwinkel, een sportschoenen webwinkel (met voetbalschoenen outlet) en een judowebwinkel. De webwinkels samen hebben ongeveer 40.000 bezoekers per maand. De hockey webwinkel behoort tot de grootste 2 van Nederland.

Clonable: website starten in België?

2

Met onze kloontool Clonable zorgen we ervoor dat webshops met een zeer minimaal budget én een zéér minimale tijdsinvestering de door hen gewenste buitenlandse markten met dezelfde taal kunnen betreden. Het systeem / de dienst heeft een aantal voordelen voor onze klanten, zoals een snelle oplevertijd, mogelijkheden tot lokalisatie, lage kosten, weinig beheerskosten,  e.d. Voorbeelden zijn o.a. Hockeygear.be, Hockeygear.com.ar, Spiruella.be, Bootkoffie.be, Ippontime.be, etc, etc.

Webwinkel advies en affiliate sites.

3 Naast het bedrijven van webwinkels geeft Niels Arts ook meerdere bedrijven advies rondom SEO en online marketing. Zoals voor Boot Koffie. En beheert hij een aantal affiliate sites rondom sport. De websites en -shops die Niels beheert analyseert hij uitvoerig met Semrush. Aan de hand van de uitgebreide analyses van dit programma is hij in staat de SEO van zijn klanten naar een hoger niveau te tillen.